Οι νικητές της πρώτης κλήρωσης της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας

 

Μήπως είναι το σχολείο σας ανάμεσα στους νικητές της πρώτης μεγάλης κλήρωσης της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας; Δείτε παρακάτω!

Η οργανωτική επιτροπή της Οικονομικής Ολυμπιάδας διοργάνωσε κλήρωση ανάμεσα στα σχολεία που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους στη φετινή διοργάνωση του διαγωνισμού οικονομικών γνώσεων πριν από την 1/1/22, με έπαθλο τα αντίτυπα δύο εκ των κορυφαίων βιβλίων σύγχρονων οικονομικών, που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο ζωντανή γραφή, ενημερωμένα σχετικά παραδείγματα και διαδικτυακές αναφορές, και δεν μοιάζουν με κανένα άλλο αντίστοιχο εγχειρίδιο της αγοράς: τις "Σύγχρονες αρχές μικροοικονομικής" και τις "Σύγχρονες αρχές μακροοικονομικής" των Tyler Cowen και Alex Tabarrok που κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Παπαζήση, υποστηρικτή φορέα της φετινής διοργάνωσης.

Στην κλήρωση συμμετείχαν συνολικά 108 σχολεία και τα 5 σχολεία που αναδείχθηκαν από την κλήρωση είναι τα εξής:

  • 1ο ΓΕΛ Άργους

  • ΓΕΛ Νέου Σκοπού Σερρών

  • 2ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων

  • Γυμνάσιο με Λ.Τ. Σίφνου "Νικόλαος Γ. Προμπονάς"

  • ΓΕΛ Δεσκάτης

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό της Οικονομικής Ολυμπιάδας 21-22 παραμένουν ανοιχτές για όσα σχολεία δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την εγγραφή τους. Δηλώστε τη συμμετοχή του σχολείου σας εδώ μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου:

Εγγραφή

Η Οικονομική Ολυμπιάδα διοργανώνεται από το ΚΕΦίΜ σε συνεργασία με το τσέχικο Ινστιτούτο Οικονομικής Εκπαίδευσης (INEV), υπεύθυνο φορέα του διεθνούς σκέλους του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός έχει και φέτος την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και διοργανώνεται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο φετινός διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιριών Generation Y, Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., Inventio Consulting, MAPEI HELLAS Α.Ε.Β.Ε., Εκδόσεις Παπαζήση, Ella Resorts, Makios Logistics, IKTINOS HELLAS, Stream Global, και Siemens Healthineers.

Previous
Previous

Παράταση εγγραφών έως και τις 31/1/22

Next
Next

Διεξαγωγή της Οικονομικής Ολυμπιάδας για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα