Παράταση εγγραφών έως και τις 31/1/22

 

Παρατάθηκαν οι εγγραφές των σχολείων στην Οικονομική Ολυμπιάδα 21-22 μέχρι και τη Δευτέρα 31 /01/2022. Η παράταση οφείλεται στην υψηλή και ενθουσιώδη και για φέτος συμμετοχή πάνω από 140 Λυκείων από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας και συμμετοχές σχολείων της ομογένειας και έχει ως στόχο να δώσει τον απαραίτητο χρόνο και στα υπόλοιπα σχολεία να ενημερώσουν σχετικά τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος, σχολικός γύρος του διαγωνισμού θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 14-18 Φεβρουαρίου 2022.

Κάντε την εγγραφή και του δικού σας σχολείου στον μεγαλύτερο μαθητικό διαγωνισμό οικονομικών γνώσεων στην Ελλάδα:

Εγγραφή


Η Οικονομική Ολυμπιάδα διοργανώνεται από το ΚΕΦίΜ σε συνεργασία με το τσέχικο Ινστιτούτο Οικονομικής Εκπαίδευσης (INEV), υπεύθυνο φορέα του διεθνούς σκέλους του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός έχει και φέτος την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και διοργανώνεται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο φετινός διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιριών Generation Y, Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., Inventio Consulting, MAPEI HELLAS Α.Ε.Β.Ε., Εκδόσεις Παπαζήση, Ella Resorts, Makios Logistics, IKTINOS HELLAS, Stream Global, και Siemens Healthineers.


Next
Next

Οι νικητές της πρώτης κλήρωσης της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας